وبلاگ اهل البیت علیهم السّلام

انَّمَا یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَ یُطَهِّرَکُمْ تَطْهِیرًا. سوره احزاب. آیه 33

وبلاگ اهل البیت علیهم السّلام

انَّمَا یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَ یُطَهِّرَکُمْ تَطْهِیرًا. سوره احزاب. آیه 33

وبلاگ اهل البیت علیهم السّلام

˙•▪●* آموزه های دینی --- پاسخ به سوالات --- مناظرات اصولی و به دور از توهین --- معرفی کتابهای مفید *●▪•˙

˙•▪●* حضرت اشرف الانبیاء محمّد مصطفی(ص) می فرمایند : « هنگامی که بدعتها در میان امّتم ظاهر گردد، بر عالِم است که علم خود را (در رفع بدعتها) اظهار کند؛ و کسی که این کار را انجام ندهد، پس لعنت خدا بر او باد.»

کوچکتر از آنم که چون من، فضائل پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) و امامان پاک از نسل ایشان را بگوید و از ایشان بنویسد. این نوشته ها، مطالبی در حد توان من در حقانیّت دین مبین اسلام و رسول الله (ص) و اهل بیت پاکشان علیهم السّلام و پرده برداری از شبهات و تاریکی هایی است که ذهن برخی را دچار خود کرده است. امید دارم که مورد رضای خدا و رسولش قرار گرفته، شفاعت ایشان و اهل بیتشان را شامل حال این حقیر و خانواده ام کند. *●▪•˙

یا امیرالمؤمنین علی(ع) مدد.

سوال:
آیا شیعیان قرآنی دیگر غیر از قرآن موجود دارند؟! مصحف حضرت فاطمه ی زهرا(س) و مصحف حضرت علی(ع) چیست و آیا اینها همان قرآن دیگر در میان شیعیان هستند؟!!

پاسخ:

مصحف فاطمی

مصحف کتابی غیر از قرآن است و شیعیان همان قرآن رایج در بین مسلمانان را قبول داشته و قرآن دیگری ندارند.
مصحف در زبان عربی به معنای کتاب مجلّد است و از این رو انجیل را مصحف می گفتند. اما پس از پیدایش اسلام، مصحف برای قرآن شهرت یافت، زیرا بیشترین کتاب موجود در میان مسلمانان بود و در فرهنگ صحابه و تابعین و دانشمندان گذشته و معاصر، به کتاب نیز گفته می شد و مصحف فاطمه(س) به همین معنا است، نه به معنای قرآن فاطمه(س).

مصحف فاطمه(س) پس از درگذشت پیامبر اکرم(ص) از سوی خداوند به وسیله ی جبرئیل برای تسلّی خاطر حضرت بر ایشان نازل شده است که حضرت علی(ع) نیز به هنگام نزول آن در کنار حضرت زهرا(س) حضور داشتند و آن را املا کرده نوشتند.

محتوای مصحف فاطمه(س) عبارت است از مقام و عظمت پیامبر(ص)، آینده ی فرزندان حضرت زهرا(س)، رخدادها و حوادث مهمی که رخ خواهد داد، نامهای انبیاء و اوصیاء و اسامی پادشاهان و پدرانشان و همچنین وصیّت حضرت زهرا(س). 
مصحف امیرالمؤمنین علی(ع) نیز در بردارنده ی آیاتِ موجود در قرآن کریم، همراه با شأن نزول و تفسیر و ترتیب نزول آیات است و این تنها تفاوت آن با قرآن موجود است. این مصحف و جمع آوری قرآن در یکجا، به امر رسول الله(ص) و پس از وفات ایشان انجام شد. مردمِ زمان امام علی(ع)، قرآن امیرالمؤمنین علی(ع) را به خاطر وجود شأن نزول و تفسیر آن از جهت اینکه مصالحشان به خطر می افتاد نپذیرفتند و امام (ع) بعدها که به حکومت رسید، برای حفظ وحدت مسلمانان، آن را نشان نداد.
مصحف فاطمه(س) به همراه مصحف امیرالمؤمنین علی(ع) یکی از نشانه های امامت در نزد هر امام بوده که دیگران به آنها دسترسی نداشته و ندارند و هر دوی آنها در حال حاضر به عنوان نشانه و ذخیره ی امامت در نزد امام زمان (عج) قرار دارد.

منبع: کتاب پژوهشی در مصحف حضرت فاطمه(س)
         عبدالله امینی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی